Szeretnél egy értelmes oktató játékot venni a gyerkőcnek? A játékrobot nagyon menő! Hozzászólok

Ha a kisfiad, kislányod, kap tőled egy játékrobotot, biztos lehetsz benne, hogy ovációval, tapsviharral fogja fogadni, és elkiáltja majd magát, hogy: „Apa/Anya, ez baromi menő!”

Persze te is megnyugodhatsz, hiszen ez nem egy játék lesz a sok közül, hanem a nagybetűs: JÁTÉK. Az a fajta, amit nem esz meg reggelire az enyészet, és nem nyel el a pince, padlás. A játékrobot mindig egy kitüntetett helyet foglal el majd a gyerek polcán, illetve a szívében.

 

Plusz persze mutogatni fogja a haveroknak is, és cseppet sem gondolja gyerekesnek. Érzi, tudja, hogy ez most valami nagyon más, végre egy értelmes játék, amely a legnagyobb unalmat is eloszlatja.

 

Úgy teszi majd le esténként, mint egy kis barátot, te pedig gyönyörködsz majd a napról-napra okosabb gyermekedben. Hiába no, mégiscsak digitális bennszülött az apróság.

 

Szóval a játékrobot meg lesz becsülve, nem ül majd rajta a por, és még okosítja is a gyermeket, hiszen problémák tömkelegén kell átrágnia magát a kölyöknek, ha azt akarja, hogy működjön.

 

Ne csodálkozz nagyon, ha még a nyaralásra is magával akarja vinni. Mi szóltunk.

 

A Makeblock mBot játékrobot könnyen használható, de mégis kihívást jelent. Programozási nyelve az Arduino, ami átmenet a grafikus programozási nyelvek és a hardver közelibb lehetőségek között.

 

Ne hagyd, hogy a programozás misztikus homályba vesszen, éljen a robotika!

 

Ha gyermeked már fiatalon megszereti a programozást, akkor hatalmas előnye lesz továbbtanuláskor. A jövőben ugyanis már nemigen lesz olyan szakma, amelyet ne érintene a technológia. Ajándékozz a számára korszerű tudást, hogy később meg tudja valósítani az álmait.

 

A játékrobotot akár már egy hat éves gyermeknek is megveheted, soha nem lehet elég korán kezdeni. Tartós, strapabíró termék, mely hosszú évekig a gyermek kedvence lesz.

 

Nézd csak, milyen menők a játékrobotok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük