mbot-rozsaszin

Fiús játék-e a programozható játékrobot? Hozzászólok

A játékrobotok világát első körben igenis fiúsnak mondanánk, de azért a kislányok is szemet szoktak rá vetni. Nézzük, melyikük mit szerethet benne!

A fiúk szempontjai

 

A kisfiúkat alapból jobban vonzzák a szerelős kütyük, játékok. Általában ők azok is, akiket jobban leköti a számítógépes programozás, még akkor is, ha csak kezdetleges szinten. A fiúk szeretnek javítani, problémákat megoldani, a játékrobotok pedig kiváló terepül szolgálnak ehhez.

 

Ráadásul a robotok menők, és modernek. A fiúk általában begyűjtik az összes robotos filmet, könyvet, enciklopédiát. A játékrobotra sem fognak nemet mondani, még akkor sem, ha nem annyira fanatikus robotrajongók.

 

A fiúk szeretik az autókat, van olyan kis srác, aki semmilyen más játékot nem fogad el. Nos, a Makeblock mBot Ranger STEM Robot Kit le fogja őket nyűgözni, hiszen ez egy robot tank, egy 3 kerekű versenyautó és egy egyensúlyozó robot egyben.

 

 

A lányok szemszöge

 

A kislányok szeretik a szép dolgokat, márpedig a játékrobotok azok. A lányok kedvelik, ha rend van, és a dolgok működnek, sőt, sok közülük „irányításmániás” is. Szóval egy lány kitartó lesz a játék összeszerelésében, és programozásában is.

 

Általában a lányok azok, akik nevet adnak a robotjuknak, és történeteket találnak ki hozzájuk. Úgy szeretik, mintha a barátjuk lenne. Ez nem csoda, hiszen a robotok arca kedves, és barátságos.

 

Ne tarts tőle, a grafikus programozás nekik sem okoz nehézséget.

 

Eladási tapasztalataink alapján a kislányok kedvence ez a sokoldalúan átalakítható robot, nevezetesen a Makeblock mBot Complete robot csomag.

 

Ha pedig olyan szerencsés vagy, hogy egy kisfiúval, és egy kislánnyal is megáldott az ég, a programozható játékrobotokban azon ritka játékokat tisztelheted, amellyel mind a ketten tudnak egyszerre játszani. Így lesz a játékrobot testvér összekovácsoló hatású is.

 

A játékrobotok fő színei a világoskék, fekete, fehér, és sárga, igazából uniszex színek, de persze a kék túlsúlya miatt mondhatóak enyhén fiúsnak. A vásárlóink többsége fiús anyuka, apuka, de a kislányodnak is bátran megvásárolhatod, örülni fog neki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük