Köszöntünk az oldalon!

Mi itt a Hobbirobotnál elkötelezettek vagyunk a robotok iránt. Mi magunk is foglalkozunk robotok építésével és programozásával is. Ezért szeretnénk bővebb tudást adni Nektek a forgalomban lévő robotokról és azok tulajdonságairól. A jövőben tesztekkel is jelentkezünk majd a robotokról, ahol kibontjuk, megfogdossuk, összerakjuk, kipróbáljuk, programozzuk és megkeressük a határait is. Nyúzzuk őket kicsit, majd szétszedjük és összerakjuk máshogy aztán úgy is kipróbáljuk. A bejegyzéseket videókkal és képpekkel is gazdagítjuk, hogy ne csak beszéljünk róluk, hanem meg is tudjuk mutatni Nektek. Ezzel igyekszünk segíteni, hogy minél szélesebb képet kaphassatok a robotokról és a robotikáról, és el tudjátok dönteni, hogy melyik is az amelyiket Ti magatok is szívesen kipróbálnátok.

 

Ezen felül jelentkezünk majd hírekkel és újdonságokkal is a robotika világából. Hírt adunk a hazai és külföldi eseményekről és egyéb kezdeményezésekről is ezen a területen.

 

Ha bármi kérdésetek vagy észrevételetek lenne, nyugodtan írjátok le a bejegyzés alatt hozzászólásban vagy küldjétek el nekünk az info@hobbirobot.hu címre. A véleményeiteket is várjuk és ha valamiről többet szeretnétek tudni, olvasni, látni, akkor azt is írjátok meg nekünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.