Ezért adj programozható robotokat a gyermeked kezébe II. rész Leave a comment

Ahhoz, hogy a gyermekek könnyen megismerkedhessenek a számítógépes programozással, olyan tanulási eszközökre van szükségük, amelyek nem csak tanítanak, hanem motiválnak is. A programozható robotok csodálatos motivátorok ahhoz, hogy a kicsi közelebb érezze magát a matematikához, a technológiához és a mérnöki tudományokhoz.

Nem kérdés, a mai Z generáció már a kreativitást és képzeletet is fejlesztő robotokkal fog felnőni. A gyerekek nem csak játékot, hanem tanítót, és társat is látnak a programozható játékrobotokban.

 

 

Készítsd fel a gyermekeidet a jövőre

 

 

Körbe vagyunk véve számítógépekkel: – okostelefonokkal, hordozható számítógéppel, videojátékokkal, GPS-el – ahová csak nézünk, számítógép terem. A kutatások azt mutatják, hogy a jövőben még több digitális eszköz fog megjelenni, és egyre több munkahely kerül meghirdetésre a technológiai jellegű szervezetekben.

 

A kódolás és a technológia alapjainak megértése kulcsfontosságú lesz a jövő munkaerejének sikeréhez. A programozható robotok nem csak azt teszik lehetővé a gyermekek számára, hogy a számítógépeket dolgoztassák, de mint technológiai alkotók, és fogyasztók számára meg is nyitja előttük a jövőt.

 

 

A játékrobotok visszaemelik a játékidőbe a kreativitást, és a képzelet erejét

 

A programozható játékokkal a gyermekei szinte korlátok nélkül tudnak játszani. Az egyetlen határt csak a gyermekek képzelete tudja felállítani. & mivel a technológiai fejlesztések villámgyorsan következnek be, a robotika megismerése egyre fiatalabb korban válik fontossá.

 

Azok a szülők, akik erre nemet mondanak, rengeteg olyan kihívásnak teszik ki a gyermeküket, amelyeknek felnőtt korukban nem fognak tudni megfelelni. Neked, mint egy Z generációs gyerkőc anyukájának, apukájának meg kell értened azt, hogy a technológia nélküli játékidőt teljesen visszahozni szinte lehetetlen: ahhoz már túl előre haladtunk a digitális korban.

 

Ne korlátozd hát a technológia használatát, és ne is vonakodj tőle, hiszen ez az új játékfajta nem csak a jövőben segíti majd a gyermeked, hanem a kedvence is lehet.

 

 

Nézd csak, milyen menő játékrobotokkal várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..