Bővítsd a játékrobotod legóval! Leave a comment

A hír igaz: a Makeblock Mbotok mechanikus részei kompatibilisek a legtöbb legó alkatrésszel. Nézzük, miért fogja ezt imádni a gyermeked!

A legó régóta a játékszoba része? A gyerkőc csak ezzel szeret foglalkozni, semmi mással? Szülőként alkalmazhatod az ismeretlen ismerős receptet, és könnyen be fogja fogadni az új játékot!

 

 

Az ismeretlen ismerős

 

Kezdjük azzal, hogy amikor a gyermekek kapnak egy új játékot, akkor bármennyire is várják, mégiscsak idegen lesz nekik. Egy vadiúj játékot időbe telik megszokni. Ám amikor azt látják, hogy a játékrobot bővíthető legó elemekkel, akkor felderül majd az arcuk. Lehet, hogy sok idő lesz, mire megtanulják programozni, de addig is szépítgethetik, építgethetik a saját kedvükre.

 

Mivel így meghódítják az új játékot, sokkal szívesebben is fognak vele foglalkozni, mert a magukénak érzik azt.

 

 

Játékrobottal a képzeletnek nincs határa

 

A kicsik nem fogják megunni a legó kockák variálási lehetőségeit. A legó segít abban, hogy feszegessék a fantáziájuk határait. Akár történeteket, meséket is kreálhatunk a segítségükkel. Amikor a gyermek belefárad a programozásba, a szerepjáték remek kikapcsolódásnak bizonyul.

 

A játékrobotok segítségével már akkor is fejlődik a gyermek kreativitása, ha csak felépíti, és a legó elemekkel bővíti.

 

 

A legók teszik megunhatatlanná a játékrobotot

 

A Legónak pont az a lényege, hogy a gyerek ne mindig ugyanazt lássa maga előtt. Egy elemes kisautót, egy babát vagy plüssöt viszonylag hamar meg lehet unni, és ebben nagy szerepet játszik az, hogy nem igazán lehet őket megújítani. Persze a kislányok szülei tudnának mesélni arról, hogy mennyit lettek már nyúzva azért, hogy vegyenek új babaruhát.

 

Legója ezzel szemben a legtöbb gyereknek már úgyis van, csak most kap egy új szerepet is. A legókkal új stílust, új fizimiskát lehet adni a játékrobotoknak, így lesznek azok, már csak emiatt is egyediek, és megunhatatlanok.

 

Nézd meg mind az 5, legókkal is bővíthető játék robotcsomagot, és válaszd azt, amelyiknek a legjobban örülne a gyermeked.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..